Janë shumë interesante dhe për studim rrenat publike të Albinit.-Nga Zafir BERISHA.

Ai paradite rren, ndërsa pasdite fillon me i besuar rrenave të veta!!!!

Duke menduar se populli po hanë “hudhra të Kubës” vazhdon avazin e mashtrimit të opinion duke i manipuluar trushpërlarët e tij në njërën anë, dhe duke dëmtuar Kosovën në anën tjetër.

Duke futur Kosovën në sanksione ndërkombëtare dhe në rrugë pa kryer, po i rrënon të gjitha të arriturat me shumë mund e sakrifica që janë bërë me dekada.

Kosova është Evropë, nuk është Azi (Kore e Veriut) as Amerikë latine ( Kili), prandaj qasje e zgjidhje së problemeve duke i shpallën luftë perëndimit, me logjikën e Kim Jong Un dhe Salvador Allendes, nuk i bën nderë as ati, as Kosovës, përkundrazi…

Zafa

%d bloggers like this: