Në 24 orët e fundi, gjashtë të vdekur nga COVID-19 në Kosovë 4 raste ne Prizren

0

Në 24 orët e fundit kanë vdekur edhe 6 pacientë të tjerë që janë prekur me COVID-19.

Të dhënat e fundit të publikuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike del se 145 pacientë të tjerë janë diagnostikuar me koronavirus ndërsa janë shëruar edhe 171 pacientë.

Është shënuar rekord i testimeve ku në 24 orët e fundit janë marrë 562 mostra. .

Ramadani ka thënë se 562 mostra janë testuar nga ta 145 pozitive kurse janë shëruar 171 pacientë

______________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *