Presidenti Thaçi i falë shtatë të burgosur, emrat dhe dënimet që iu hoqën

0

   Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u ka falur nga gjashtë muaj deri në tri vjet burg shtatë të burgosurve në Qendrat Korrektuese të vendit.

Me një dekret të nxjerrë tri ditë më parë, Presidenti Thaçi shpalli faljen e tri vite e gjashtë muajve burgim për Luz Allakajn, të burgosurit në Burgun e Sigurisë së Lartë.

Po ashtu, me këtë dekret iu hoqën disa vite burgim edhe gjashtë personave të tjerë të burgosur në qendrat korrektuese të Smrekonicës e Dubravës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *