Ata që nuk e njohin vlerën e çlirimit  janë të gjykuar nga  historia-Shkruan:Kastriot  Frengi

 

“AKI-ja të spastrohet nga njerëzit e Thaҫit, Veselit dhe elementet e UDB-së e SHIK-ut”Nga Hava Orana Xhukolli ‘’.Prandaj  kjo pamaturi  po të kishte ligje  duhet të shihet se  zonja  Hava  duhet të pyetet e mos të  fyejë   asnjë person e  aq  më pak çlirimtarët sepse ata nuk ishin partizan siç  ishin  të tjerat, Ata ishin çlirimtarë dhe gazetaria  si kjo e  Hava Orana Xhukolli, kërkon të  analizohet e pse jo edhe  të dënohet nëse ka shkelje  të etikës  gazetareske  e po ashtu edhe të  ndalohen  fyerjet   dhe  lajmet e  rrejshme. Mirë  është  të mos  ngjitemi  me çdo kusht kundër  SHBA-ve se  na pret gremina./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.