Auto Klubi I Prizrenit I pamposhtur edhe në Arenën Ndërkombëtare

          Lidhur  me garat automobilistike nderkombetare e kategorizuar nga FIA-CEZ, që perfunduan me triumfin e ekipit prizrenase duke fituar 3 vende te para ne kategorite perkatese duke lërë pas 10 garuesit maqedonas dhe polonez poashtu edhe garuesit nga Kosovva I kënaqur me suksesin ë treguar kryetari I klubit Sefidin Kaçamaku e cekë organizim europian nga ana e FASK ( Federata e autosporteve te Kosoves ) me angazhim personal te Kryetarit z.Ismet Rexhepi ku edhev njëherë u dëshmu se edhe në kohën e pandemisë mund të organizohen gara duke respektuar të gjitha masa për parandalim të kërkuara nga ministria përkatës.

Suksesi i Prizrenit :sishin edhe  Liridon Kalenderi vendi i parë I cili  tha se  është ndier i gëzuar  për  këtë  fitore

Lëndrim Dogani vendi i parë,tha se  është ndier  i gëzuar që arriti të jetë i pari dhe ndihet shumë  i përkrahur edhe nga  famija.

Inseerte

Ismail Smani vendi i pare, dhe Fatos Krasniqi vendi I dyte ne kategorite perkatese, ndersa ne plasmanin ekipore  Prizreni I pamposhtur duke pas rivalet te forta nga Prishtina dhe qytete tjera Përderisa Blerta Krasniqi , kampione  e vitit 2019 është ndier  e gëzuar dhe këtë vit  mendon se tani ka  edhe veturën re  dhe   mendon se do të   arrijë  rezulate edhe më të mire Rezultatet e arrita  të  prizrenasvë I bëjnë të ndihen krenar  gjithë  qytetin.Derisa  kryetari I shaqatës “Automote D.G”  Sefdin Kaçamaku, me këtë rast ka falenderuar nga zemra  kryetarin e  komunës së  Prizrenit  Mytaher  Haskuka, I cii ka  mundësuar  që këto gara  të  mbahen .Ku prizrenasit  kanë treguar rezultate shumë të mira  duke qenë  edhe  kampionë e liderë  edhe në këtë lëmi. Sefedini  pohon se  ne do ta  bëjmë këto gara ndërkombëtare ashtu  siq  është edhe  Dokufest e  da ta  bëjmë edhe këtë sport më të njohurin në  botë./qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.