Çaste poetike me poeten: Anelja LAKO

Mëngjes vjeshte,

dritares plot shi,

avujve mbi xham,

shkruaj: “Unë dhe ti!”.

Mëngjes vjeshte,

fryn e bie shi,

xhamit të dritares,

ti shkruan: “Unë dhe ti”.

O stinë e artë,

je vjeshtë a brmë?

Mesazhin mes gjethesh

na e bëre frymë.

A. Lako

Leave a Reply

Your email address will not be published.