Cilët do qofshin ata, të cilët nuk patën konsideratë  historia do ti dënoj-Shkruan;Shani Berisha,historian dhe ish luftëtar

Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë kategori më kredibile për çlirimin e Kosovës. Cilët do qofshin ata, të cilët nuk patën konsideratë dhe respektin e duhur për këtë kategori të shoqërisë sonë kurdoherë historia do ti dënoj. Kur themi kategori më kredibile për çlirimin e vendit, fjalën e kemi për ata luftëtar real sot veteranë. Që nga fillimi, si në të kaluarën edhe sot, qeveritë e vendit tonë nën trysnin dhe ndërhyrjet e personave të pandërgjegjshëm bën e po bëjnë padrejtësi të patolerueshme ndaj kësaj kategorie( kuptohet veteranëve real)./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.