Kandidati për  kuvend  Alush  Shala,emër  i nderuar  në lufte dhe zëdhënës i fuqishëm në asamble

                Në garën e  17  Tetorit   në Listën e  AAK-së në Prizren garon edhe   ish  komandanti i luftës, dhe  zëri i  i fuqishëm e tani  sa  vite në  Asamblenë  komunale  Alush Shala. Ai  tani me numrin 4   në këtë listë  ka në vete  edhe një dëshmi se  Alush  Shala  ishte ndër  luftëtarët e parë të  gueriles  shqiptare   duke  qenë  në lidhje  shumë të ngusht me  familjen dhe komandantin legjendar  Adem Jashari, pastaj gjatë luftës së UÇK-së ishte komandant  i lartë  e për të shërbyer me  besnikëri edhe  në  pas luftën  në  Kosovë sidomos në transformim e   UÇK deri në ushtri të Kosovës. Por,  ai duhet ët votohet edhe për faktin se ishte zëri i fuqishëm si shimë kërkesave  në  Asamble  duke ngritur  kërkesave  jo vetëm partiake por  kërkesë e shumë  qytetarëve. Andaj, ai duhet të votohet që  përsëri të jetë zëri juaj atje dhe  te jetë  edhe më i përkushtuar  që  ai  të jete  në Asamble zëri juaj, Ai që  përherë ishte në shërbim të atdheut edhe  vazhdon të jetë ashtu pra  duke  votuar  numrin 121  dhe AAK-së  dhe numrin 4  ju do ta votoni zërin tuaj  në  Prizren./qendrapress.com/   

Leave a Reply

Your email address will not be published.