Kosova duhet të kërkojë përgjegjësi ndaj shpifësve që nuk e duan Kosovën e jo të heshtë e bënë sehir….._ Shkruan:Salih ÇOÇAJ

Që nga shkruaja e kokës së UÇK-së  , gjegjësisht Shtabit të  UÇK-së në  Hagë, të thuash  pos atyre që  ishin na dolën edhe plotë të  tjerë shpifës që nuk po zgjedhin më mjete e forma  për të denigruar Kosovën, për të denigruar luftën e  e çlirimtarëve dhe për denigruar  vete Kosovën dhe lirinë e sajë, Është koha e fundit  kur duhet të mësohet se  Liria e Kosovës  e ka një e emër. Ai emër është UÇK është Kosovë e lirë .Për ndryshe  e gjithë kjo fushatë kundër Kosovës, padyshim se  ka vu në  dyshim bazamentin e  shtetësisë së  Kosovës Prokuroritë, pse  heshtin, pse nuk kërkojnë përgjegjësi nga ata që  po e  denigrojnë shtetin ligjor?!. Po e denigrojnë lirinë e këtij vendi.?! Po e denigrojnë jetën dhe veprën e  çlirimtarëve,?!

Po  fillojë  me ate që të  gjithë  e njohin Kimete Berisha

   Të kërkosh arsyetim se pse  e denigron luftën për liri Kimetja, është jo shumë e kuptimtë, Sepse ajo vetë  jetën ka bërë të pakuptimtë, flas për jetën  publike me shkrime ,pa  dashur për asnjë çmim të  flasin apo mendojnë  jetën e sajë private. Jam një  veteran  në  Kroaci dhe ka kohë që i përcjelli shkrime Kimete Berishës dhe besoni sakët kotësi më duket të shkruaj me shumë se ajo ka ‘’rrebe’’ shkrime  që  notojnë sipas disponimit ditor të sajë. Por për fat të keq shumica duke  dashur të krijohet sa më shumë urrejtje mbi ata që sollën lirinë. Në këtë pikë Prokuroria moti ka dështuar, për të  gjykuar se ka do të anpntë drejtësia nuk e di por  po të kishte drejtësi reale asaj së paku do ti ndalohej e drejta e publikimeve së paku e atyre ëndrrave që i sheh natën e  i shkruan ditën.

Rron Gjinovci

   Ende se kemi harruar  askush urrejtjen patologjike të tij dhe shokëve të tij Shkelzen Gashi e Haki Abazi ose  Haki Beogradi, E tani vetëm  pse Albin Kurti që tha një realitet të vonuar, edhe ai  tani hyri nën llupën e pamëshirshme të sharjeve të pafundme të tyre sepse ata Albini  e donin kundërshtar të përbetuar të çlirimtarëve. Ligji  besojmë se vetëm vonohet që nuk merret me  Gjinovcin,Gashin e Abazin e shokët e tyre

Dhe së fundi na doli njëfarë Dr Hysni Aliu, që sa këtë  far  ‘’dai’’ po kaq e pengojka Albini  këtë far dr që po i mbron idealet e  luftës çlirimtare. Kjo si dhe dr tashmë i njohur për teza anti-çlirimtarëve që e ka emrin Enver  e që është  kinse prof dr,Krejt këta aq shumë po e irritojnë masën sa ata po befasohen a ka Prokurori Kosova.?!!! A ka  drejtësi ky vend sepse kaq  ultë po denigrohen edhe kufijtë e shtetit duke  fyer lirin e këtij vendi, Duke fyer çlirimtarët. Ata që rrokën armët e lirisë sollën lirinë e ata  sorollatën nëpër këtë liri e nuk lejnë gjë pa shpifur e pa sha mbi këtë bazamanet lirie që secili duhet të donte sa e din emrin e vet, Këto çfarë po ndodhin tani në  Kosova ska emër tjerë  pos një anarkie  që  ata që nuk i duan të mirën Kosovës e bëjnë këtë veprim.’’O tempora O mores’’ Ka po shkon Kosova jonë  o vëllezër, Po as ju vranë veshët???!!! , a nuk ju verbon sytë me këto padrejtësi që po ju bëjnë bijve të lirisë. ???????Kur do të zgjohet ndërgjegjja e kombit që për atdhe, gjuhë e fe duhet me vdekë si me le……/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.