Lajm i trisht- Ka vdekur Arsim Shefqet  Gashi ne moshën 38 vjeçare

Lajm i trishtë  ishte qe dje  se pas një sëmundje te shkurte  ka  vdekur i ri nga Landovica  Arsim Shefqet Gashi ne moshën 38 vjeçare, Arsimi ishte një djal  fisnik nga  familja e  dëshmorit Halil Gashi. Ai  kishte vullnet për jetën dhe do te mbahet mend si nja djalosh punëtor e i sjellshëm. Arsimi ishte  një ata  djemtë që i ndihmoi luftëtarët e lirisë në moshën më  të re, ai ishte si gjthmon atdhetar dhe i brumosur me ide  patriotizmi. Sot, me de 1  tetor varroset  në varrezat e  fshtait Landovicë/ /.qendrapress.cim/