LDK-ja  nga  një subjekt i rritur në këto zgjedhje, mos vallë do të bëhet patericë e LVV-së??!!-Shkruan ;Kastriot Frengi

                       Tani më kur  në këto zgjedhje  u duk së fundi edhe një  shtim i vetëdijes së elektoratit e jo i’’brumosur’’ me  atë  idenë  se LVV është parti e së ardhmes, Duke mbetur  ky subjekt i katërti në zgjedhje lokale, iu dhe kartoni i kuq  për të ardhmen, Sado që u pa  e vërteta  e tani më  LVV ka gjasa  se ka marrë  thikas teposhtë dhe  nuk do të befasohemi  fare  nëse  ajo të mbetet njëra nga  subjektet  e vogla politike, si NISMA e AKR ose edhe më e vogël. Por ,rritje shënoi  PDK-ja  e po ashtu edhe LDK-ja pati rritje të  mirë. Mirëpo, siç duke  LDK  dhe  kryetari aktual   duket se kanë  pak hile  dhe duket se kanë  një besë të dhënë  tek LVV, Kur e themi këtë i kemi disa  fakte, po e fillojmë me faktin se Lumir Abdixhiku, edhe pse e ka pranuar që e ka  detyruar Lutfi Hazirin të garojë, por  kemi edhe  faktin se  gjatë  gjithë  fushatës  Luta  u la krejtësisht  i vetmuar  bile mund të themi edhe i harruar, Kjo nuk është bërë krejt pa qëllime, Pastaj rasti i dytë  është  tani më kërkesa  zyrtare e  po atij Abdixhikut  që mos të bëhet koalicion më partinë bindëse  fituese të 14  nëntorit ne krye me Shaqir Totaj në Prizren, Kurse edhe  kërkesa  nën hije e atij  që të largohen  ish  veprimtarët  që  e kanë mbajtur  LDK  në këmbë  që nga themeluan   deri  tani. Kjo  dhe tani  ideja e përfolur se Vjosa Osmani do të rikthehet e në LDK duket se është ëndërr pirateske në male  e jo në det,Por kjo më afër duket për fat të keq  që Abdixhiku  mendon ta bëjë  LDK-në  patericë të LVV, por  e ka gabim  sepse  qytetarët  e dinë  se LDK është parti me një traditë më të  madhe se LVV deh kjo intrigë e  Abdixhikut   do të mbetet ëndërr e vetme e tij dhe  një  ekipi shumë të vogël brenda LDK-së. Tani nëse konfirmohen këto  a  e ka vendin pra Abdixhiku në  kryet të LDK-së????? Apo duhet ta le  hapërimin e mëtjem  dhe të  mirë të LDK-së./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.