Mjerë kombi për disa infantilë që ia kalojnë vetë shpifjeve të  Serbisë- Shkruan; Lim Duraj, veteran i UÇK-së ,Zona e Pashtrikut

     Sa keq  është  kur njeriu   detyrohet të hap  disa portale    që në vete pos fyerjeve e sharjeve  nuk shkruajnë asgjë  reale. Por,  ajo e keqe për të qene edhe më e rëndë është  fakti se  disa shqiptarë  e që e qajnë veten edhe  gazetarë apo më shumë se kaq  siq  është rasti i Idriz Zeqiraj i cili për fat të keq  me nje lloj infantilizmi po ia kalon edhe shpifjeve më monstruoze  serbe ,kur janë në pyetje  çlirimtarët, ata  që   i dhanë  lirinë  këtij vendi. Kur e lexojë  këto  çmenduria e kujtojmë  vetëm një ditë më parë  disa shkrime ndërkombëtare ku Kongresistë  amerikan  flasin në piedestal për figurën e  ish presidentit Hashim Thaçi. Ata e krahasojnë  edhe me figurat  më emblematike të  SHBA ve si çlirimtarë, E ku ne  jemi si komb , kjo na detyron të pyesim…..???? Unë si veteranë  lufte,   besoni me vje keq  se kush e keqpërdorë  kaq ultë lirinë e Kosovës, Kjo  mund të shihet në shkrimin si ‘’Roli i Hashim Thaҫit në krye të ‘shtabistëve të Rognerit’, veprat kriminale që u mbështeten nga Qosja dhe Demaҫi,..’’ .Duke lexuar këto shpifje  nuk mbetet asgjë  pos  një  gërdie që  ta paditurit e bëjnë për lirinë e Kosovës, por un  them se dielli do të lind përsëri, kurse ata që  fyejnë  tokën e tyre, çlirimtarët e vete kanë një  emër që  e dimë të gjithë, kurse ata  padyshim se historia do ti gjykojë  herët a vonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.