Nazife Kokollari – Tahiri,kuvendare në Priren, ka njoftuar se ka dhënë dorëheqje nga LVV

                                Asamblisja Kokollari – Tahiri, përmes llogarisë së vet në “Facebook” ka njoftuar se në asamble do të funksionoj e pavarur, derisa i ka numëruar disa nga arsyet që e kanë quar deri te kjo dorëheqje.

Njoftimi i plotë pa ndërhyrje:

Te nderuar miq, shoke dhe dashamire dhe ju aktiviste te devotshëm te Lëvizjes, te cilët me votën tuaj me dhatë besimin ne mandatin e dyte rresht qe te jem zëri dhe brenga juaj brenda asamblesë komunale, dua te ju njoftoj mbi vendimin tim, qe rrugëtimin tim politik brenda asamblesë do ta vazhdoj si anëtare e pavarur, por ne maksimum e përkushtuar qe te jem zëri i gjithsecilit prej jush për te shpalosur brengat dhe kërkesat tuaja kundrejt ekzekutivit aktual qe me propozimet tona tua lehtësojmë përditshmërinë tuaj si ne aspektin infrastrukturor e po ashtu edhe ne atë te mirëqenies sociale dhe ekonomike.Arsyet dhe shkaqet te cilat me sollën para një vendimi aspak te lehte për mua janë te shumta, dhe kane një kronologji.Unë si anëtare e aktiviste shumëvjeçare e Lëvizjes dhashë gjithçka nga vetja qe Lëvizjen si ideologji dhe subjekt me program e vizion ta shihja ne piedestal duke udhëhequr me vendin dhe qytetin ne te cilin jam lindur dhe rritur.Mundi dhe perkushtimi im dhe i shume e shume aktivisteve tane u shperblye dhe tanime kishim arritur te sjellim ndryshim dhe ti fitonim zgjedhjet komunale ne Prizren ne vitin 2017,mirepo ajo qka pame gjate ketyre kater viteve me kryetar Mytaher Haskuken la shume per te deshiruar, sepse kishim nje kryetare komune i cili u tregua mjafte i brishte dhe lehte i imponuar nga nje grup personash te cilet interesin personal e kishin…….mbi te gjitha……

Leave a Reply

Your email address will not be published.