Nëse doni që zëri Juaj të jete zë i kërkesave Tuaja, mos harroni votoni Islam Ukimeri

   Lista e PDK-së në garën e  17 Tetorit 2021, është një listë përplot emra të respektuar të të gjitha profileve. Kurse në  listën e  PDK-së  me numrin 177, në ekipin e kandidatit Shaqir Totaj është edhe  Islam  Ukaj Ukimeri, i cii ka një begraund  të shumë sukseseve si veprimtar i palodhur i  PDK-së. Islami është   tashmë i njohur edhe  zë  shumë i fuqishëm i kërkesave të juaja edhe i bizneseve, Ai në cilësinë  kryetarit të  Shoqatës së Transportuesve,  pastaj si zë i kuvendarit  në  Asamble e kanë bërë kaq të respektuar, dhe natyrisht  të  nderuar  në  shumë  rrethe familjarësh. Ai  u tregua  zëri i qytetarëve  në  asamble, me  veprimtarinë e tij  u tregua   shumë human duke ndihmuar sidomos studentë udhëtarë e bashkë me ata edhe  ata nevojtarë, Prandaj  nëse doni që vota e juaj të jete votë  e së ardhme  mos  harroni të votoni listë numrin 4. Ky numër në vete paraqet; Besnikëri, Zë i fuqishëm i qytetarit,Humanistë  dhe Vizionar i së ardhmes. Duke  votuar Islam Ukaj –Ukimeri  par votoni për   një mal mirësish që mund  ti bëjë për qytetarinë ai./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.