Një apel publik është koha e fundit që deklarata e pamatura të  hetohen- Shkruan; Kastriot Frengu

                    Tashmë lexuesi i pafajshëm  vërtetë është bërë një  lexues që po duron shumë. Është  koha e fundit kur drejtësia  kosave duhet të  merr vendim që  deklarata me peshë të hulumtohen e  hetohen, nëse janë  reale  të fillojë të merret më ato nëse  jo deklaruesit të marrin   dënimin meritor nëse shpifin .kështu veprohet  në  gjithë  botën, prandaj edhe në  Kosovë  duhet të  veprohet kështu. Në  gazetën tashmë mjafte  problematike  për  gjithë  shqiptarët ’’Bota sot’’   gati çdo ditë  kemi dhjetëra artikuj të pabazë e pa fakte që  shkruhen. Ne i till[ është edhe ky “Tornado” Amerikane kundër kriminelëve të veriut/ Ish-zëvendësministri kërkon të goditet edhe SHIK-u!’ ku  ish-zëvendësministri i MPB-së, Hajrullah Tërnava, teksa flet për kriminelët e veriut dhe Listën Serbe, e cila është pjesë e Kuvendit të Kosovës, por e ndikuar direkt nga Alekandër Vuçiqi në Serbi. Ai shton se, kjo kastë kriminale është e lidhur me shumë politikanë dhe njerëz të fuqishëm në Kosovë. Prandaj, kërkon që strukturat e SHIK-ut ilegal të dekriminalizohen de të pastrohen edhe mekanizmat e tjerë që ishin në lidhje me grupet e veriut Nëse ishte kështu siç shprehet ai  po kur ishit  zv ministër  pse nuk e  bëre???!!!, Kjo e  vendosë dy herë  par drejtësisë  këtë  të   vatë quajturin e  mjerë  zv. ministër, Ose  të konfirmohet kjo që  shkruan , ose  ai duhet të merr verdiktin  e ligjit të dënohet  më  burgim  e të  mësohet pastaj çdo lloj ‘’lapuzi’’ të matet   e mos të luaj  me zjarrin e  kombit me tema kaq madhore, Drejtësia e Kosovës  zgjohu nga gjumi e mos  u merr me këso  turpesh se  vërtetë  nuk  të ka hije  edhe  shtet  demokratik edhe   të këtilla deklarata  e të  këtilla media  të  krijojë kaq  shumë huti, Është apel i fundit   që  njëherë e përgjithmonë të   mësohemi  që  fjala  publike   të konfirmohet ose  në të kundërtën të dënohet,./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.