Opinioni i të parit të SBASHK-ut Kushaj për qeverinë Totaj-Totaj është shpresa e vetme në qytetin besëlidhjes.

Po si qytetar,bazuar dhe ne nevojat për zhvillim te qytetit ton,i cili ka vite qe ka ngecje ne zhvillim,sidomos ne katër vitet e kaluara,ku shumë u premtua,e shumë pak u punua,z.Shaqir Totaj,në Prizren e me gjer,njihet si personalitet i shkolluar e arsimuar i përmasave evropiane,dhe besojmë,e presim shumë qe premtimet e dhëna,dhe njohjet qe i ka do te i përdor për sajimin e gjendjes se keqe te deritanishme,uroj qe ne 365 ditët e vitit 2022,çdo dite te bëhen ndryshimet për mirë,se për këtë kaherë janë ne pritje dhe e meritojnë qytetaret e Prizrenit! Shaqir Total është shpresa e vetme në qytetin besëlidhjes  se do ta jetë kryetar i dinjitetshëm për një Prizren historik Prof.Reshit Kushaj, kryetar i SBASHK-ut Prizren. /qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.