Shaqa vërtet po e merr në një gjendje jo te mirë komunën,por jam i bindur qe do te bashkëpunoj me opozitën- Shkruan: Alush Shala,veteranë i UÇK-së

        Pa dyshim që ky ndryshim ishte i nevojshëm shumë për komunën tonë,pasi që u banën katër vite që qeverisja dhe kryetari aktual mbeten duke vajtuar dhe ankuar. Sikur mos te jen këta qe duhet punuare ndryshuar  po ose jo edhe me denoncua të keqen që dyshojnë se ka ndodhur. Un jam pjesë e kuvendit dhe sinqerisht kam kërkuar dhe ju kam ofrua bashkëpunimin pozitës mjerisht as një herë nuk pranuan bashkëpunim edhe pse ishte shumë e nevojshme qe te kalojnë projekte që përmirësojnë jetën e qytetarëve te komunës sonë. Menaxhimi i keq dhe i i ndritur një ekzekutiv me drejtorë “fëmi” nuk arriti ti përmbush premtimet me të cilat edhe erdhën në pushtete,ti përmendi disa hapja e transitit te vjetër unaze re në Arbanë dy ndërtimi i çerdheve ne qytet pse ko edhe neper fshatra ,stadiumin e Zhurit dhe tjerë ,pishinën olimpike ne qendër te sportit e inauguruar 4 vite me parë,pastaj qendrën për novacion ne ish kazermën e KFOR-rit qendrat e biznesit e te tjera. Dhe me këto veprime do te ishte rrit punësimi dhe zhvillimi ekonomik ne komunën tonë dhe do përmirësohej gjendja ekonomike për banoret e komunës sonë,kjo ishte e mundur sepse kur e kemi parasysh qe rreth 30 suficit pra i tepruan ju kthyen buxhetit të shtetit,mendoj qe këto mjete të investoheshin ne Komunën tonë te ishte zhvillim. Mos te flasim edhe për menaxhimin e dobët te pandemisë si ne sistemin e shëndetësisë primare po edhe ajo e spitalit ishin nën nivel,kështu që në vende se te ndihmohet populli ai u varfërua sepse nga ilaçet e shtrenjta janë detyrua me hy në kredi ( njeri nga ata edhe un kam hy kredi për ta përballu shërimin e shoqes). Duhet  me i pas parasysh këto qe i potencova dhe shumë e shumë tjera qe do i them se janë shumë,jam i bindur qe ndryshimi ishte i nevojshëm. Shaqa vërtet po e merr në një gjendje jo te mirë komunën,por jam i bindur qe do te bashkëpunoj me opozitën shoqëritë e pavarura pa dyshim edhe me qeverinë dhe brenda një kohe them dy vjeçare do ta stabilizon gjendjen ne te mirë të qytetarëve. Ati si mungon aftësia profesionale dhe menaxheriale, kështu qe bindja ime është qe do te ketë suksese dhe i priftë e mbara se bashku me koalicioni e fitores.    /qendrapress.com/           

Leave a Reply

Your email address will not be published.