Serbia, ne intervalin kohor 1989-1999, ka vrare 1392 fëmijë shqiptare dhe ka helmuar rende rreth 8000 tjerë. –Shkruan:Genc PRELVUKAJ

Shoqëria serbe, ne intervalin kohor 1989-1999, ka vrare 1392 fëmijë shqiptare dhe ka helmuar rende rreth 8000 tjerë.

Dhembje qe nuk plaket.

Një kujtim i trishte për ditën e fëmijëve.

%d bloggers like this: