Ka ndërruar jete ish komandanti i Brigadës 128 Avdi Ibrahimi

                 Ish-zëvendëskomandanti i Brigadës 128 i Zonës Operative të Pashtrikut (ZOP), Avdi Ibrahimi,sot ka ndërruar jetë.  Avdiu ka qenë pjesë e veprimtarisë ilegale të viteve 80-90’ta deri në fillimin e luftës së armatosur Çlirimtare pjesëmarrës i së cilës ishte, ku kreu detyra të rëndësishme.  Avdiu ekonomist, punoi për disa vjet si drejtor financiar në distriktin e KEK-ut në Prizren.  Ishte romancier dhe poet.  Autor i disa librave. /www.qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.