Lajm i trishtë: Vdes veterani i UÇK-së, Alush Krasniqi

Ka vdekur veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovë (UÇK), Alush Krasniqi nga fshati Drenoc i Malishevës.Krasniqi ka punuar si mësimdhënës në shkollën “Visar Krasniqi” në vendlindje dhe i kishte mbetur edhe një vit pune deri në pensionim.I ndjeri ishte pjesëtar i Brigadës 122 “Imer Krasniqi”./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: