Meka Halal Food” ua jep punëtorëve edhe pagën e 14-të.

                                       Kompania vendore “Meka Halal Food”, e cila merret me prodhimin dhe përpunimin e produkteve të mishit, ka bërë me dije se punëtorëve të kompanisë u është dhënë paga e 14-t.

Postimi i plotë i tij:

Falënderimi i pafund dhe lavdi i takojnë vetëm Zotit!
I falënderoj bashkëpunëtorët, konsumatorët dhe të gjithë njerëzit e mirë që kanë dhënë kontribut që të arrijmë ti realizojmë planifikimet për vitin që shkoj 2021 dhe sot dolëm faqebardhë duke i ekzekutuar pagat e 14’ta sipas planifikimit dhe traditës.
I lutemi të Madhit Zot për ditë më të mira për të gjithë besimtarët dhe mbarë popullin shqiptar! Zoti ju bekoftë! Paqja qoftë mbi ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.