Quni viziton ‘Lirinë’ e Prizrenit

                   Kandidati i LDK-së për kryetar të Prizrenit, Anton Quni, ka vizituar Klubin Futbollistik “Liria”.Ai, pas kritikoi pushtetin aktual, premtoi mbështetje për këtë klub të futbollit.“Edhe këtu qeveria lokale ka dështuar të ofroj përkujdesjen e nevojshme. Projekti i ndërtimit të stadiumit dhe objekteve përcjellëse është stopuar nga komuna, pa dhënë asnjë shpjegim”, tha Quni.“Objektet e ndërtuara po shndërrohen në gërmadhë dhe strehë e përdoruesve të narkotikëve dhe gjërave tjera devijante.Kjo qeveri që në gjithçka e gjithkund ka dështuar, me votë duhet ndëshkuar”.“Ne do të bëjmë të pamundurën të mundur që KF “Liria” të marrë trajtimin e duhur, në mënyrë që të ketë mundësinë infrastrukturore të arrijë suksese me të cilat do të krenohemi të gjithë

Leave a Reply

Your email address will not be published.