Abeja i pavdekshëm dhe dashuria e tij ndaj atdheut!…. Shkruan:Petrit Dibrani

    Bekim Berisha, i etur për Liri në përballje direkte me kriminelët serb është vrarë, sot 22 vite më parë !…

Është vrarë, për të mos vdekur kurrë!

ABEJA, duhet të kujtohet, ç’doher.

ABEJA, trimi intelegjent, luftoi fyt për fyt me armikun shekullor, gjenocidial, kriminel barbar serb.

ABEJA, nuk qëndroi në hotele të Tiranës.

ABEJA, s’morri para për të luftuar dhe çliruar atdheun.

ABEJA, ishte është dhe do të jetë, ç’doher gjithmonë, tmerri për kriminelët serb.

Vëlla shqiptar Bekim Berisha, ç’doher do të kujtojmë dhe do mburremi, me intelegjencën, trimërin, fisnikërinë, dhe burrërin tuaj!

Abeja i pavdekshëm s’ka vdekur, vetëm ka ndërruar jetë…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.