Ndizet flakadani për Natën e Zjarreve në Prekaz

Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës po përmbyllet me manifestimin Nata e Zjarreve. Disa prej ish-ushtarëve të UÇK-së e kanë ndezur flakadanin pranë Kullës së Qëndresës. Kujtojmë se ky është përvjetori 23-të i Epopesë së Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës dhe Nata e Zjarreve është bërë rit tradicional. Liderë e përfaqësueses të shumtë politikë kanë vizituar Prekazin për t’i nderuar të rënët për lirinë e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: