Çaste poetike me poeten/ Arjola KONDAKÇIU

TRIUMFIM

—————————-

Femrave si ju

ua rrëmbyen buzëqeshjen

në kulmin e çiltërsisë.

Pa mëshirë jua përdhosën

ëndrrat e buzëqeshta,

dhe qeshtësinë rinore

jua vodhën tinëzisht.

Por…

mësuat të buzëqeshni

në kulmin e dhimbjes,

për të triumfuar

PËRJETËSISHT !

Arjola KONDAKÇIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.