Çaste poetike me poeten;-Drita Kosumi SYLA

YLLIT MBROJTËS

——————————–

Me yllin mbrojtës pikturuam pemën e shpresës

në ujërat e bardha lëshuam margaritarë.

Kthehet blerimi në diellin e përndritur

për një çast hëna shmangu udhën e saj,

u kthye drejt nesh dhe fshehu dritën,

kishim nevojë që të mos na shihnin,

e në krahët e njërit tjetrit të ndalnim frymën,

më duket se ishte një mbrëmje e vonë në maj!

%d bloggers like this: