Çaste poetike me poeten:Vlora ADEMI

Nuk erdh i bardhë janar i ’99-tës

—————————————-

Nuk po i shkoqej sabahit terri atë ditë

Nuk po i shkoqej

Trishtue ish lugina

E virrma n’kupë të qiellit i shkoi

-Aj kuku! A ka Zot me pa, more heeej…

Peshë çue ishin

Pishat

Gështenjat e

Rrasat e Reçakut

Nji dorë e vërvitun tutje

Ma tutje nji tjetër

Ma tutje

Jashari

Luta

Banushi

Ajeti

Sadiku

Rama

Ahmeti

….

Dhe krejt ma tutje

nji botë që sehir po bante

mbi katërdhetë e katër krena burrash

n’Gropën e Bebushit

/ëëë.QendraPress.com/