Doli nga shtypi libri: Tregime e anekdota nga odat e Vërrinit 9.

            Poeti e shkrimtari i madh I letrave  shqipe, Gëzim Ajgeraj ,tashmë është bërë një shkrimtar  aq shumë produktiv ,sa  nuk ka  mundësi  as  të  ndiqet . Ai është një  vullkan  I pashuar  I krijimeve artistike që  kanë  një vlerë   të padiskutueshme, dhe  tani kjo krijmtari dhe ky shpirt krijues  po e nderon gjithë kombin.

Libri i takon ciklit enciklopedik të etnosit Vërrinas, prej 13 librave te botuar të këtijë zhanri. Sigurisht se do vazhdojmë edhe në dy numra për të plotësuar pjesët e mbetura që do ti dokumentojmë në dy numrat e radhës” tregon  shkrimtari  Ajgeraj.Veprimtaria  kaq e begatë  e këtij kolosi nuk mund të  thuhet  ndryshe  pos  faktit se ky tashmë  po krijon epokën e madhe  të krijimtarisë  Ajgeraj/.qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.