Hapet aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur nga 2011-ta 

                       Sot është hapur aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur në vitin 2011.Kështu bëri të ditur Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve përmes një njoftimi.

Sipas programit të Qeverisë, familjet që kanë fëmijë deri në moshën dyvjeçare marrin nga 2 euro në muaj, pastaj deri në moshën 16 vjeçare marrin nga 10 euro në muaj.

https://gjc.gjirafa.com/Home/Index?type=3&gjid=73273993&v=2.1&guid=3f275a8c775342f5a180f12dde3ba87efab15b9ecf2a41a4912f91d6a99cad33