Kjo qeverisje e solli Kosovën në të parën ranglistë për të keq për menaxhim të pandemisë

0

Karanfil Haxhillari kuvendar i KK të Prizrenit, Si mendoni tashmë  a filloi faza e dytë e coronavirusit  ,siq  tha  kryeministri Hoti ,dhe si e shihni këtë fazë. A mund ti rikthehemi jetës normale së shpejti?pohon ;-“ Qeverisja e Avdullah Hotit pa legjitimitet qytetarë si dhe e formuar në kohën më të rëndë pandemie që kalonte Kosova të jep me kuptu edhe cili është misioni i sajë.

    Kjo qeverisje e solli Kosovën në të parën ranglistë për të keq për menaxhim të pandemis, ku seriozishtë cënohet e rrezikohet jeta e qytetarit të Kosovës, pos asaj që ka 3 muaj kjo qeverisje që ende asnjë cent deri sot nuk ka ndarë për bisneset dhe pakot emergjente të përcaktuar nga qeverisja Kurti.

      Por angazhohen që ta rikthejn emrimet rekorde nëpër ministri dhe rahatim të militantëve partiak.

Skandaloze është poashtu qasja e saj në raport me dialogun me Serbin. E rrëzuan Qeverin Kurti me preteksin se dialogu duhet të udhëhiqet nga Amerikanët dhe duhet të largohet reciprociteti me Sërbinë dhe sot e shohim që ky dialog rrëshqet në atë teknik duke na kthyer mbrapshtë në kohë dhe të disfavorshëm për palën kosovare.            Kjo qeveri një ditë e më parë duhet të shkojë, ti kthehet sovranit e drejta për ti zgjedhur përfaqësuesit e sajë si dhe të krijohet një qeveri me legjitimitet të plotë nga sovrani që edhe ta udhëheq Kosovën si në menaxhim të pandemisë poashtu edhe në dialogun me Serbi.”/qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *