Zafa e rikujton, Komandantin e KFOR-it, Angelo Mikele Ristuça……            

                      Komandanti i KFOR-it, Angelo Mikele Ristuça në mes tjerash paska thënë sot; Gjatë këtyre muajve rrezikuam të humbnim gjithçka që ishte arritur në 23 vitet e mëparshme!

Kjo është që disa nga ne e përsërisim që sa kohë, se kryinfantili i regjimit me mbështetjen e trushpërarëve dhe me veprimet e veta, po e rrezikon gjithë atë që është bërë në Kosovë me ndihmën e partnerëve tanë, që nga pas lufta.

Skenari Albin-Vuçiq i koordinuar me gjasë nga një qendër për atë pjesë të Kosovës, pa dilema të kujton fjalën epike të Kadri Veselit “Albin ti ki me kthye Serbin në Kosovë” e cila për çdo ditë po bëhet realitet.

Gjërat e mëdha nisin nga gjërat e vogla të cilat rriten me kalimin e kohës, prandaj ajo që po ndodhën në atë pjesë te vendit, mundet me qenë vetëm fillimi.

Zafa/www.qendrapress.com/

%d bloggers like this: