E diela poetike me poetin;Sahit Osmani

 NUK DO TË KUJTOHESH

____________________________

Në asnjë kohë më nuk do të kujtohesh

mbete pemë e tharë anës lumit të freskët

aty ku degëve të njoma zogjtë thurnin kurorë

dhe lulet me aromën e tyre kundërmonin

Ti e mbolle vdekjen vetë i shkule rrënjët

fëshfëritja e gjetheve të pengonte qetësinë

gurgullimën e ujit të freskët doje ta shuaje

zjarr doje të ndizeshe shkëlqimi të kishte turbullirë

Leave a Reply

Your email address will not be published.