Kërkesa është e drejtë për të protestuar

0

       Pyetjes se, a e përkrahni kërkesën e paralajmëruar  të gastronomisë dhe lokaleve që me 27 korrik .do tē protestojnë për heqjen e ndalimit nga ora 21.00?-

Nexhit Shala, PHDC ,themelues consultant i Përgjithshëm në  KAF Grup,thotë,-“ Kërkesa është e drejtë dhe e bazuar, kjo për arsyeje se nuk ka asnjë logjikë që deri në ora 21:00 të gjithë rrin grumbull nëpër kafene, e pas orës 21:00 ju ndalohet.

 Nuk e di nëse shpërndarja e virusit funksionon vetem.prej 21:00-5:00 ?/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *