Mendoj që PDK duhet të qëndroi në opozitë, të luaj rolin e saj konstruktiv opozitar.

0

Prof.Skënder Sallauka, pedagog, Se a duhet PDK-ja të jetë pjesë e qeverisë Hoti? Ai shkruan:- “Zgjedhjet e 6 tetorit treguan për nivelin e lartë të demokracisë në Kosovë. PDK dhe lideri i ynë z. Kadri Veseli pranoi rezultatin dhe kaluam në opozitë.

   Përderisa liderët e subjekteve të tjera asnjëherë nuk e pranuan rezultatin e zgjedhjeve, Kadri Veseli dëshmoi edhe njëherë pjekuri politike dhe lidereship.

   Nuk u bë pjesë e matematikave të ndryshme, por vendosi një standard të ri; atë të pranimit dhe respektimit të vullnetit qytetar! Edhe tani, mendoj që PDK duhet të qëndroi në opozitë, të luaj rolin e saj konstruktiv opozitar.

    Pavarësisht ofertave të ndryshme për bashkëqeverisje, ne nuk i kemi trajtuar këto oferta në organet tona partiake. Ne nuk jemi si të tjerët, vullnetin e qytetarëve nuk e shndërrojmë në pazar politik.”/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *