Bizneset janë në gjendje shumë të rëndë ekonomikisht, sepse në orën 21:00 mbyllen

0

Sa pengohet  ekonomia e  vendit për shkak të kufizimit të  lëvizjes së lirë nga ora .21.00 deri në orën 5 të mëngjesit? Petrit Hoxhaj  kuvendar I KK të Prizrenit,pohon “Pengohet shumë pasi që tash është sezona e verës dhe shumë

Lokale në vitet e kaluara kanë punuar më shumë mbrëmje se sa ditën ,sepse në mbrëmje kam dalë.

        Të gjithë pasi që edhe mbrëmja është e fresket mirëpo biznest janë të mbyllura, sidomos sheshi i “Shatërvanit” në Prizren, bizneset janë  në gjendje shumë të rëndë ekonomikisht, sepse në orën 21:00 mbyllen shkaku i orarit të përcaktuar nga ministria.

Bizneset tjera siq janë kafiterit, picerit që po thuajse mbrëmja ka qenë gjithmonë me e fortë ekonomikisht se sa ditën. Ky fenomen i Covidit ka ndikuar shumë me të madhe në të gjitha bizneset e qytetit të Prizrenit//qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *