Çaste me poeten: Dalina Arifi

Ajo

 Ajo nuk mëkaton

Mëkat i vetëm është heshtja

Hesht, e dashuron n’qetësin e saj

 Dhe kur e sheh atë

Syt i shkëlqejnë Ka ndjenjën e madhe

N’thellësin e shpirtit..

Heshtë…dhe heshtë

Shikimin ia merr koha,

Dhe fjalët vdekja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.