Gazmend Freitag ,artistë e piktorë me famë botërore me punime për Rita Ora dhe Dua Lipa

0

          Gazmend Freitag ,artistë e piktorë me famë botërore me punime të shumta e sidomos nga punimet e njohura të tija është bërë emër I respektuar në artin botëror. Mirëpo në vazhdnë e këtyre  tashmë Ai  ka bërë punimet edhe të dy këngatreve  shqiptare  po ashtiu me famë  botërore ;Rita ora e Dua Lipa. Artsiti Gazmend Freitag, mbetet personaliteti më I nderuar jo vetëm në  Vjen të  Austrisë , por edhe në mbarë  Evropën, Prizreni e Kosova  kanë arsye të nderohen me  këtë artistë të madh/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *