Msc.Kosovare Gjevukaj Psikologe klinike; Nëse kjo rritje vazhdon atëherë masat duhet të kthehen në gjendjen e mëparshme,

0

Si e vlerësoni rritjen e numrit të rasteve të coronavirusit. Cilat forma i mendoni për të ardhmen?   Msc. Kosovare Gjevukaj Psikologe klinike thotë;-‘’ Rritja e numrit të rasteve me Covid-19 tregon se masat e lehtësimit duhet të shqyrtohen , ndonëse edhe të transformohen në masa më të kufizuara.

    Ky ndryshim drastik dhe i menjëhershëm mund të sjell stimulim në aspektin mental duke kthyer prapa ndjenjat e njëjta të panikut ,të frikës,ankthit tek njerëzit që i kanë përjetuar po ato emocione.

  Mendoj që nëse kjo rritje vazhdon atëherë masat duhet të kthehen në gjendjen e mëparshme, që si rezultat të kemi mbrojtjen e qytetarëve së pari në aspektin fizik dhe shëndetësor e pastaj edhe në atë mendor.’’/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *