Nga rrahja e sotme në lagjen “Ortakoll” njëri po intervistohet nga policia

0

   Nga  rrahja e rëndë  që ka ndodhur në Prizren në  lagjen “Ortakoll” zëdhënësi I policisë  rajonale  Vesel  Gashi ,njofton se  policia  me këtë rast se  njëri nga  pjesëmarrësit  e kësaj rrahje nga  policia  është duke u  intervistuar., Sipas informacinit të  zëdhënësit  Gashi,pohon se dy viktimat  janë të njohur për policinë  si  persona të dyshimtë  për vjedhje të rënda, Njëri është kosavarë  dhe tjetri me shtetesi  të huaj, Kurse  I intervistuari që po meret tani në interevisë  është njëri nga   te  keqtrajtuarit  tani  viktimat  e kësaj vjedhje dhe se I kishin vjedhur  në shtëpi të tijë një vjedhe të rëndë. Policia pohuan se “presim që pas  hetimit më të detajuar të njoftojnë  lidhur me këtë  rrahje masive  të ndodhur  në  Prizren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *