Një foto që fletë sa njëmijë fjalë

0

Mr. Xhelal Susuri  nga  fshati Zhur  ekskluzivisht  për “QendraPress” sjelle një  foto të bukur dhe të vjetër nga  Zhuri. “Kjo foto është nxjerrë në vitin 1909 në Zhur, nga gazetari dhe udhërrëfyesi francez, Gabriel Louis-Jaray!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *