Oda e Ndërmarrësve Zejtarëve Prizrenit – Oda Prizrenit reagon “Nuk është zgjedhje mbyllja ekonomisë”

0

               Oda e Ndërmarrësve Zejtarëve Prizrenit sot,  pas vendimit  tw ri tw  qeverisw  ka bwrw njw reagim publik ku mes tjerash  shkruan” Nuk është zgjedhje mbyllja ekonomisë,ende përkundër hapjes së ekonomisë efektet negative vërehen në çdo fushë ekonomisë.

Është pa kuptim mbyllje ekonomisë ,do të ishte goditje direkte e stabilitetit social që mund të shëndrohet në krizë për ardhmërin e vendit.

Të bëhet një strategji gjithëpërfshirshe për menaxhim të pademisë,të mbrotjes së shëndetit ,ekonomisë e të qytetarëve . Duhet të forcohen kontrollet e distancës sociale ,si dhe bartja maskave,dorëzave në vend të punës . Këtw mund të bëjmë dhe duhet të bëjmë.  Pronarët e bizniseve duhen të jenë më rigorosë ndaj stafit të tyre,duke ruajtur jetën e tyre,bizneset,vendet e punës..”/qendrapress.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *