Përurohet fusha sportive “Samidin Latifi”në Piranë në vlerë prej 118 mijë euro

0

     Kryetari i komunës së  Prizrnit Mytaher  Haskuka dhe drejtoresha e  Kulturës  Emilia rexhepi sot kanë  përuruar fushën sortive në fshatin piranë  ku vlera e kësaj  fushe është 120 mije  eurpo. Kryetari Haskula  tha se  besojë me këtëo fusha  o ndihmojnë edhe  gjetjen e talentëve të rinjë.Drejtoresh  Emila  Rexhepi e ka  uruar  fushën sportive duke theksuar se kjo fushë  edhe edhe një nga projktet e shumta që  tani më  do të ndihmojë   të rinin e  fshatrave  perreth dhe të vetë Piranës.Kryetari I fshatit  Skender Elshani  tha se kjo fushë  tani më do të jetë  edhe një  fushe e bukrur sportive dhe besojë  se së shpjet dhe Klubin  e fubollit pirana së shpejt do ta riaktualizojmë

Emërtimi  kësaj  fushe  isht  me emrin e  artstit të madh Samidin latifi e punimet me kohë  dhe  mirë I ka kryer kompania  Geo project/transmeton ‘Rtv “Besa”

    Kryetari i komunës, Mytaher Haskuka, në një postim në Facebook ka thënë se tani fëmijët dhe banorët e fshatrave të Anadrinisë mund të luajnë futboll, hendboll, basketboll dhe volejboll në kushte moderne, me ndriçim, zhveshtore dhe banjo për sportistë.“Urojmë që nga këto terrene të dalin sa më shumë talentë të sporteve, të cilët do të përfaqësojnë Prizrenin dhe Kosovën në arenën ndërkombëtare”, ka shkruar Haskuka.

Postimi i plotë i tij:

        Sot në fshatin Piranë përuruam kompleksin e dy terreneve sportive.

Tani fëmiljët dhe banorët e fshatrave të Anadrinisë mund të luajnë futboll, hendboll, basketboll dhe volejboll në kushte moderne, me ndriçim, zhveshtore dhe banjo për sportistë.

Urojmë që nga këto terrene të dalin sa më shumë talentë të sporteve, të cilët do të përfaqësojnë Prizrenin dhe Kosovën në arenën ndërkombëtare.

   Këto fusha do të përdoren nga të gjithë banorët, nën mbikqyrjen e kryetarit të fshatit, ndërkaq për të përkujtuar lavdinë e dëshmorëve të UÇK-së, këtë kompleks sportiv emërtuam me emrin e dëshmorit të kombit “Samidin Latifi”.

     Samidin Latifi ishte  një  nga personalitet më i cmuar i Përdrinisë, ai isht  një aktor profesional  një foles  I përkryer I TVP, e  së  fundi së bashkë me dy bijtë e tij ishte një  luftetarë  lirie I paepur për lirinë e Kosovës, Figuar e  këtij  personaliteti meroton edhe   shumë më shumeë se ky emërtim/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *