Sot protestojnë punëtorët teknik të QMF-ve dhe disa shkollave në Prishtinë

                      Punonjësit e Qendrave të Mjekësisë Familjare në Prishtinë si dhe punëtorët teknik të 9 shkollave do të protestojnë sot.Të njëjtit do protesojnë para Komunës së Prishtinës, për të kërkuar rritje të pagave. Protesta pritet të fillojë nga ora 10:00.Teksa është bërë e ditur se nëse kjo protestë nuk do të ketë rezultate, kryetarët e shoqatave do të caktojnë datën për hyrje në grevë.