Të cekët, e naivët shqipfolës, duhet ta dinë dhe kuptojnë, njëherw e përgjithmonë!… Shkruan ;Petrit Dibrani.

0

Atdheu, nuk mbrohet me parashikime dhe zbulime, po mbrohet me vepra dhe shkrime!

Me shkrime të gjata dhe pa kuptim, tentohet të parashikohet e zbulohet dhe drejtësi të krijohet.

Duke u mundu me nda drejtësi, disa shqipfolës kanë harru, se jemi me pandemi!

Analizat dhe parashikimet, nuk bëhen për inate dhe gjelozi, po bëhen me vepra, shkrime dhe bashkrendime, për të tejkaluar, gjendjen alarmante në përgjithësi.

Vetëm të mendosh, e lëre më të kërkosh, zgjedhje në pandemi, është më shumë se paturpësi!

As nuk fyhen, e lëre më të kërkohet, ose të shkruhet se duhet të betonohen, ata që mendojnē ndryshe.

Duhet të binden, të gjithë ata që hezitojnë, se aktakuzat e bëra publike, nga zyra e Prokurorit Special, të Gjykatës Speciale për Presidentin z. Hashim Thaçi dhe ish Kryeparlamentarin, deputetin e Parlamentit dhe Kryetarin e PDK-ës, z. Kadri Veseli, janë aktakuza ndaj simbolit kombëtar shqiptarë UÇK-ës dhe Presidentit të Shtetit.

Vetëm të bashkuar, mundë të dalim të fituar…..

Më duhet ta përsëris, për ju naiv shqipfolës!

“Bashkimi e sjellë fuqinë, fuqia e sjellë lirinë, liria e sjellë demokracinë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *