Uniteti do ta faktorizonte kombin shqiptar

0

Selami Hoti, kryetar I Këshillit  të Krushës së Madhe lidhur me ate se PDK  e AKR  a mud të kyqen në  Qeverinë  Hoti, thotë   “Marrë parasysh situatën politike të krijuar së fundmi, është më se e nevojshme për bashkimin e të gjitha forcave politike në nivel vendi dhe kombi. Kjo përveq se do t’a fuqizonte palën Kosovare në bisedime me Serbinë njëkohësisht do të faktorizonte edhe më shumë kombin Shqiptar në Ballkan./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *