A mund të shtyhet, për një kohë të gjatë, takimi në Washington? Shkruan:Petrit Dibrani

Kujdes, duhet unitet dhe bashkërendim të subjekteve politike, në Republikën e Kosovës, ndryshe qeveria Hoti, mund ti ketë ditët e numëruara….

O sot, o kurrë, unitet dhe bashkim, të mendimeve, nga të gjitha kuadrot elite dhe politike!

Zbulime shkencore, nuk dimë dhe nuk mundemi, të paktën unitet, bashkim dhe fuqi. Vetëm bashkimi dhe unifikimi i mendimeve, nga elita politike në vend, mund ta kaloj edhe këtë sfidë, të re të krijuar!

Me hatërmbetje, injorancë, inate dhe xhelozi, gjendja e krijuar, në Kosovë mund të përshkallëzohet deri në pa kufi….

Propaganda serbe dhe vetëm propaganda serbe, ka arritur në at nivel, sa ti bindë disa budallenj shqipfolës, t’i duartrokasin, akuzave të shfaqura në publik, nga zyra e prokurorit të Gjykatës Speciale, ndaj Presidentit të Republikës, z. Hashim Thaçi dhe ish Kryeparlamentarit dhe Kryetarit të PDK-ës, z. Kadri Veseli.

Propagandë serbe dhe shpifje pa kufi, kundër simbolit, kombëtar shqiptarë Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës!

Kujdes, pa unitet dhe bashkim, qeveria Hoti, qeveri me ditë të numëruara…

Ju lutem kujdes, unitet dhe bashkim!

Jo inate, xhelozi, stagnim dhe në fund hidhërim/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: