Aleanca Kosova e Re – Prizren- AKR Nga : Suada Hallaqi – Anëtare aktive e AKR-së.

                       Dega ne Prizren E nderuara Kryesi Kryesisë se degës se Partisë AKR Z. Kryetari i Aleanca Kosova e Re – Prizren Afrim Tejeci Z. Sekretarit te Aleanca Kosova e Re LETËR DORËHEQJE I nderuar Kryetar, përmes kësaj letre dëshiroj të ju njoftoj se kam marr vendim për largim nga Aleanca Kosova e Re Dega ne Prizren. Si anëtare e partisë AKR Dega ne Prizren, anëtare e kryesisë AKR, punën dhe aktivitetin tim e kam zhvilluar, me kapacitetin dhe mundësitë e mia, me dëshirën, vullnetin, dhe energjinë me te madhe e me te madhe e me te mire. Jam ndier krenare ne çdo hap e asnjëherë nuk jam lëkundur ne zhvillimin dhe prosperitetin e partisë. Kohet e fundit thellësisht jam i zhgënjyer me proceset politike brenda AKR-së Asnjeri nuk i kam vu interesat e mia personale mbi partine por,as interesat e partisë mbi interesat personale te disa individëve brenda partisë se AKR Ndihem jashtëzakonisht mire dhe krenare për te gjithë atë qe kam bere deri me tani qofte nganjëherë edhe sakrifice familjare. Ju njoftoje se jap dorëheqje nga te gjitha funksionet e AKR dega ne Prizren, funksione këto qe i kam ushtruar deri me tani. Duke ju falënderuar juve dhe gjithë anëtaret dhe simpatizantët e AKR-së , me të cilët sinqerisht kam bashkëpunuar par këto eto vite rrugëtim së bashku, unë kam vendosur qe përfundimisht të largohem nga AKR-ja për arsyet e lartcekura. Me nderime Suada Hallaqi Prizren: 29.02.2024