Duhen sidomos masat që kanë luftimin e covid-19 dhe masat për rimëkëmbjen ekonomike

      Sadik Paçarizi,inxninier  lidhur me  ata se  a duhet të jetë në qeverinë  Hoti  PDK e AKR  thotë “Mendojë se PDK ja duhet të mbetet opozitë e fortë në Parlamentin e Kosovës ndërsa iniciativat me interes Kombëtar duhet ti votojë dhe përkrahë në Parlament sidomos masat që kanë luftimin e covid-19 dhe masat për rimëkëmbjen ekonomike pasi që ka një përvojë në këtë drejtim!/qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.