Urime Amerikë, urime edhe për popullin shqiptarë, tani më edhe me, Kosovën Republikë Shkruan:Petrit Dibrani

     Të bashkuar dhe duke uruar, popullin e Amerikës, ne shqiptarët tregojmë, se duam t’i forcojmë, institucionet tona të Republikës.

Ne shqiptarët të gëzuar, urojmë Amerikën e bashkuar!

Para 244 vitesh u shpall, pavarësia e Amerikës, të çliruar nga Anglia dikur si perandori, populli Amerikan shpalli pavarësinë dhe krijoi demokracinë.

Deklarata e pavarësisë së SHBA-ës, është deklaratë Univerzale për të drejtat e Njeriut, për liri, bashkim, demokraci dhe prosperitet.

Populli shqiptarë, për fatin tonë të keq, kudo në botë të shpërndarë, jemi mirënjohës dhe falënderues për rolin e pazëvendësueshëm të SHBA-ës, për krijimin e Republikës.

Lirinë, demokracinë dhe prosperitetin, i kemi të përbashkëta, me popullin e Amerikës!

Urime pavarësia Amerikë, urime edhe për popullin shqiptarë, dhe për Kosovën Republikë…..

Miqësi të përhershme, me SHBA-ës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.