Dëshira e prof Asoc.Enver Bytyçit më cinike se vetë serbëve sa I përket legjendës Hashim Thaçi -Shkruan ;Flurim Brahaj

0

Shkrimi I publikuar  i  prof  Enver Bytyçit ,”Dje president,sot në  Hagë , Sot kryeministër, nesër në  qeli”I ngjanë  një   zëri prej kukavajke të  Beogradit  që   bile edhe ata  nuk do ta dëshironin saktë  kështu, Sepse  ata e njohin trimërine  dhe  legjendën e madhe të  kombit shqiptar  që  tashmë   dihet botërisht Hashim Thaçi.

Vërtetë    këta zëra që  I ngjajne të   lehurave të  qenëve  e zagarëve  mercenar  të  sjellin para  akatit të  meditojë  njeriu athua kan gjak shqiptari??, Apo vetëm emerat I mbajnë   te tillë , Ska  asgjë  më  të   turpshme  se  të  thuhet për në  njeri që  Ismail Kadare e quan Epokë , të  shkruhet kaq  naivish e kaq  ultë , kjo të  dërgon drejtë    asaj  të  mendohet se ne si popull kemi nevojë  për trajtim të  thelle  gjinekologjik si ky professor I asocuar  e për  ta parë  se pjellë  e kujt   eshtë  ky sojë  njeriu që  mbi vëllaun e tij  dhe një  presidentë  mundë të   shkruaje e lutet kaq  ultë  e pacipë   Presidenti Thaçi. pas lirimit  të  marrjes në   pyetje edhe njëherë  triumfoi dhe sdi si do të   flejnë   sonte ata  që  donin më  cdo kusht nën pranga presidentin Epokë . Presidenti I Kosovës   për ATSH pati deklaruar në  Hagë  “ Sot jam këtu në respekt të ëndrrës time dhe për atë që kam luftuar, një Kosovë të lirë dhe të pavarur, bazuar në të drejta të barabarta dhe në sundimin e ligjit. Jam gati të përballem me sfidat e reja dhe të fitoj, për djalin tim, për familjen time dhe për vendin tim. Askush nuk mund ta rishkruajë historinë. Ky është çmimi i lirisë. Unë besoj në paqe, në të vërtetën dhe në drejtësi. Unë besoj në dialog dhe në marrëdhënie të mira me vendet fqinje. Kosova është një histori suksesi dhe unë jam shumë krenar. Destinacioni i Kosovës është integrimi në Bashkimin Europian, NATO dhe marrëdhëniet e mira me SHBA,” deklaroi Thaçi.AI po rikthet në  skenë    fitimtarë ,   sepse ai  nga  zyrtaret e   SHBA u  ngritë  mbi retë  sllave  në  të  mirën e kombit shqiptarë .Titujt e tillë  akademikë   që   fyen nderin e kombit duhet  ti rishohin ato akademi e shkolla që   i kanë  dhënë . Kurse  lavdinë  asgjë   në  botë  nuk e  njollosë , pos që  e fisnikron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *